کیف نمدی بافتنی
آموزش کیف نمدی بافتنی آرتاکاوا ..این آموزش به فارسی با هزینه برگردان شده . تحت هر شرایطی کپی کردن مطلب به شدت در ستاد ساماندهی برخورد خواهد شد .

اندازه قبل از نمد مالی شدن:

بلندی: 56 سانتی متر
پهنا ی کف: 50 سانتی متر

اندازه پس از نمد مالی شدن :

بلندی : تقریبا 35 سانتی متر
پهنا : تقریبا 32 سانتی متر

وسایل لازم:
کاموای ضخیم به رنگ های :

لیمویی: 100 گرم

بنفش ارتشی: 100 گرم

قهوه ای : 50 گرم

زیتونی : 50 گرم

بژ : 50 گرم

سبز ارتشی: 50 گرم

وکاموای نازکتر به رنگ  سبز کمرنگ : 50گرم

میل گرد سایز 9 میلی متری

قلاب سایز 8 میلی متری

مقیاس:
باقتن 10 دانه در 14 رج با میل سایز 9 میلی متری با با فت زیر = 10 در 10 سانتی متر.

بافت راه راه : با کاموای ضخیم به این ترتیب زیر ببافید :
8 رج قهوه ای /8 رج سبز ارتشی / 1 رج زیتونی / 2 رج بژ / 6 رج بنفش ارتشی / 5 رج بژ / 2 رج سبزارتشی / 2 رج زیتونی / 10 رج بنفش ارتشی / 2 رج قهوه ای / 6 رج زیتونی / 1 رج بنفش ارتشی / 10 رج لیمویی 1 رج بنفش ارتشی / 9 رج زیتونی و 4 رج لیمویی .

کیف :
با میل گرد به صورت مدور بافته میشود .100 دانه با رنگ قهوه ای سر بندازید و با توجه به توضیحات بالا راه راه ببافید .همزمان وقتی که بافت به اندازه 10 سانتی متر رسید هر 9 سانتی متری یک بار دو دانه از هر سمت کم کنید این کار را کلا 5 بار انجام دهید = 80 دانه . زمانی که بافتراه راه کامل شد کیف تقریبا 56 سانتی متر ارتفاع دارد.کور کنید .

حاشیه قلاب بافی:
یک حاشیه در طول نوار بالایی کور شده ی کیف با قلاب سایز 8 میلی متری و کاموایضخیم ببافید .

رج اول : 1 پایه دوبل روی گره اول/ * 8 زنجیره /دو گره جا بندازید / 1 پایه دوبل روی گره بعدی * / از * تا * تا آخر رج و دور تادور لبهی کیف تکرار کنید .انتها را به اولین پایه دوبل وصل کنید .

رج دوم : یک  اسلیپ استیچ به میانه ی اولین حلقه زنجیره ای بزنید /*  8 زنجیره / 1 پایه دوبل روی حلقه ی زنجیره ی بعدی * / از * تا * تکرار کنید و انتها را به ابتدای رج وصل کنید .نخ را ببرید.

رج سوم : با کاموای نازکتر سبز کمرنگ : 1 پایه دوبل روی اولین حلقه زنجیره ای /* 8 زنجیره/ 1 پایه دوبل روی حلقه ی زنجیره ی بعدی * / از * تا * تکرار کنید و انتها را به ابتدای رج وصل کنید .نخ را ببرید.

دسته :
دو دسته ببافید .این ها متفاوت از قبل خواهند بود چون با مابقی کامواهای باقیمانده از کیف بافته میشوند. با یک رنگ شروع کنید وقتی تمام شد رنگ بعدی را وصل کنید و به همین ترتیب ادامه دهید .روی میل گرد سایز 9 میلی متری 5 دانه سر بندازید و تقریبا 100 سانتی متر به صورتیک رج زیرو یک رج رو  ببافید و کور کنید .

یک دسته را به هر دو سمت کیف بدوزید با فاصله تقریبی 3 سانتی متر از کناره ی کیف.درز پایینی کیف را بهم بدوزید .

نمدی کردن :
کیف را داخل ماشین لباسشویی بندازید و از پودر لباسشویی بدون آنزیم یا سفیدکننده استفاده کنید .با درجه حرارت40 درجه تنظیم کنید .بعد از شست و شو کیف را صاف پهن کنید تا خشک شود برای شست و شوهای بعدی از برنامه شست و شو مخصوص لباسهای پشمی استفاده کنید.

اختصاصی از : گروه پرتال شهر مجازی آرتاکاوا
کاربران عزیز این مطالب از انگلیسی به فارسی برگردان شده است خواهشمند است با ثبت نام و در قسمت افزایش اعتبار ما را در بروز بودن این بخش یاری فرمائید. با تشکر

کاربران مهمان ، گروه آرتاکاوا در جهت بروز رسانی مطالب این پرتال تقاضا دارد  پرتال را به دوستانتان در یاهو و فیس بوک معرفی کنید و همچنین ثبت نام را انجام و عضویت خودتان را تایید کنید . منتظر تغغیرات ما باشید ... حامیان سایت منتظریم.