کیف مجلسی قلاب بافی و بافتنی
آموزش کیف مجلسی قلاب بافی و بافتنی ... به درخواست بسیاری از کاربران عزیز آرتاکاوا ..

این کیف توی عکس قلاب بافیه. شما می تونید هم با قلاب بافی ببافید هم با میل بافتنی.

برای بافتنی با میل:

به اندازه ۳۵ سانت دانه سر بیندازید. یک رج زیر یک رج رو ببافید. تا ۳۵سانت بشود.

در این رج تعداد دانه ها را تقسیم بر سه بکنید. بخش اول را ببافید. بخش دوم را کور کنید. بخش سوم را ببافید. ۵ رج به همین صورت ببافید. بخش اول و دوم بندهای کیف هستند و بخش کور شده در کیف.

در رج ششم دو دانه اول و دو دانه آخر بخش اول و سومرا کور کنید. یعنی از هر طرف بند کیف یک دانه کم می شود.

*بندها را می توانید همزمان باهم ببافید. یا اینکه یک قسمت را ببافید تا انتها کور کنید سپس قسمت بعدرا ببافید.

رج هفت نیازی به کور کردن نیست و مانند رج های قبل بافته میشود. این کار را تا جایی ادامه بدهید که سایز بندهای کیف به ۵۰ سانت برسد. کور کنید.

پشت کیف:

پشت کیف مانند جلو بافته میشود اما با یک تفاوت.

۳۵ سانت که بافتید کیف را به سه بخش تقسیم کنید. بخشاول را ببافید. اما بخش های بعد را نبافید. بلکه همین بخش اول را به همان روش بالا که ۵ سانت می بافید اول و اخر آ دو دانه باهم می بافید. مجددا ساده می بافید تا انتها و کور می کنید.

قسمت وسط را هم ساده ببافید. ۲۰ سانت. و کور کنید. نیازی به کم کردندانه بعد از ۵ سانت اول ندارید.  

قسمت اخر را مانند قسمت اول ببافید.

دور تا دور کیف را همینطور دسته ها را به هم بدوزید. قسمت کیف تا ۵ سانتی که از بند دانه کم کردید را ندوزید. اما از ۵ سانت تا بالای دسته را بدوزید.

قسمت وسط کیف را که ۲۰ سانت بود از پشت کیف. یک حلقه داخل این۲۰ سانت بکنید و سر ۲۰ سانت را به ابتدای شروع این قسمت بدوزید. کیف شما آماده ست.

قلاب بافی

مانند بافتنی است. به اندازه ۳۵ سانت زنجیره می زنید. ۳ زنجیره اضافه تر می زنید و در دانه سوم از قلاب یک پایه بلند می زنید. تا انتهای رج در همه دانه ها پایه بلند می زنید.

رج بعد ۳ زنجیره می زنید. در تمام دانه ها یک پایه کوتاه می زنید. این رجرا به اندازه ۳۵ سانت تکرار می کنید.

بندها را هم مانند بافتنی می بافید. یعنی دانه ها را به سه بخش تقسیم می کنید. بخشاول و دوم بند کیف است. ۵ سانت می بافید. از اول و اخر رج یک دانه کم میکنید. سپس به اندازه ۵۰ سانت می بافید.

پشت کیف.

مانند جلو بافته می شود. با این تفاوت که قسمت وسط سه بخشی ها کهدر قسمت جلوی کیف نبافتید در این سری می بافید. به اندازه ۲۰ سانت. در همه دانه های آن پایه کوتاه می زنید. دقت کنید که هر کدام از سه بخش را باید جداگانه ببافید که از بغل به هم وصل نشود.

یک حلقه داخل قسمت ۲۰ سانتی بکنید و انتهای انرا به ابتدای آن بدوزید. دور تا دور کیف را با قسمت داخل بندها به هم بدوزید. قسمت در کیف تا ۵ سانتی که دانه کم کرده بودید ندوزید.

گردآوری از : گروه پرتال شهر مجازی آرتاکاوا
کاربران عزیز بعضی مطالب از انگلیسی به فارسی برگردان شده است خواهشمند است با ثبت نام و در قسمت افزایش اعتبار ما را در بروز بودن این بخش یاری فرمائید. با تشکر