آموزش کلاه خرسی

q288_brownandpink

بافت ها پایه کوتاه هستند

یک حلقه طلایی ۶ تایی می سازیم. از ابتدای بافت را با یک سنجاق مشخص می کنیم تا شروع بافت را گم نکنیم.

در هر پایه ۲ تا پایه  می بافیم (اکنون ۱۲ پایه داریم)

یکی می بافیم در پایه بعد دو تا در یکی می بافیم این کار را تا پایان رج تکرار می کنیم ( ۱۸ پایه داریم)

۲ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم یعنی در پایه  چهارم تا پایان رج تکرار می کنیم ( ۲۴ پایه داریم)

۳ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم (۳۰ پایه داریم)

۴ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم

۵تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم

۶ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم

۷ تا می بافیم دو زنجیره در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم

یک رج ساده می بافیم.

۸ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم

یک رج ساده می بافیم.

* قسمتی که برای سنین مختلف فرق می کند همین قسمت است. همانطور که می بینید هرچقدر که پایین تر می رویم یک عدد به تعداد دانه هایی که می بافیم و بعد دوتا در یک پایه می بافیم اضافه می شود.(عددی که تیره ست). و بعد یک رج ساده می بافیم. این کار را تا جایی ادامه بدهید که کلاه اندازه ی ۲ سانت بالای گوش کودک بشود.

** بسته به ضخامت نخ و قلاب و اندازه ی سر کودک تعداد رج های بافته شده متفاوت است.

رنگ نخ را عوض کنید و صورتی کنید. تا انتهای کلاه همه را ساده ببافید.کور کنید.

برای قسمت روی گوش: با یک بافت شلال نخ صورتی را به قسمت روی گوش اضافه کنید. به اندازه ۵ سانت پایه کوتاه بزنید. رج بعد دانه ی اول و آخر را جا بیندازید اما دانه های بین این دو را پایه کوتاه بزنید.

این کار را تکرار کنید تا قسمت در حال بافت به ۳ سانت برسد. دو رج ساده ببافید.(دانه ی اول و آخر را هم ببافید) کور کنید.

طرف دیگر کلاه برای روی قسمت گوش را هم به همین صورت ببافید. به طوری که وقتی کلاه تا می شود این دو قسمت دقیقا روی هم قرار بگیرند.

دور تا دور کلاه و قسمت های روی گوش را بافت شلال بزنید. کور کنید.

از سر قسمت های گوش با رنگ صورتی به اندازه ای که دوست دارید برای بند کلاه زنجیره بزنید.

گوش های خرس:

با رنگ صورتی

یک حلقه طلایی ۶ تایی می سازیم. از ابتدای بافت را با یک سنجاق مشخص می کنیم تا شروع بافت را گم نکنیم. 

در هر دانه ۲ تا می بافیم (اکنون ۱۲ پایه داریم)

۲ تا می بافیم در پایه سوم دو تا در یکی می بافیم این کار را تا پایان رج تکرار می کنیم ( ۱۸ زنجیره داریم)

۳ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم یعنی در پایه چهارم تا پایان رج تکرار می کنیم ( ۲۴ پایه داریم)

با رنگ قهوه ای:

۴ تا می بافیم دو پایه در یکی می بافیم تا پایان رج تکرار می کنیم (۳۰ پایه داریم) کور کنید.

گوش را با نخ و سوزن به کلاه متصل کنید.