آموزش کلاه تمشک توت فرنگی آرتاکاوا ..این آموزش اختصاصی آرتاکاوا است وهزینه هایی برای این ترجمه پرداخت گردیده.خواهشمند است حامیان این پرتال مبلغی را باعضویت در سایت و در قسمت افزایش اعتبار وارد کنند. سایز : 1/3 – 6/9 – 12/ 18 ماه (2 – 3/4 ) سال

آموزش کلاه تمشک توت فرنگی آرتاکاوا ..این آموزش اختصاصی آرتاکاوا است وهزینه هایی برای این ترجمه پرداخت گردیده.خواهشمند است حامیان این پرتال مبلغی را باعضویت در سایت و در قسمت افزایش اعتبار وارد کنند. 
سایز : 1/3 – 6/9 – 12/ 18 ماه (2 – 3/4 ) سال

اندازه دور سر : 40/42 – 42/44 – 44/46 – (48/50 – 50/52)  سانتی متر

وسایل لازم :
برای کلاه توت فرنگی
کاموای زیتونی تیره برای تمام سایزها 50 گرم
کاموای قرمز برای تمام سایزها 50 گرم

برای کلاه تمشک
کاموای زیتونی تیره 50 گرم برای تمام سایزها
کاموای بنفش تیره 50 گرم برای تمام سایزها
میل دوسر یا پنج میل سایز 2 و نیم میلی متری یا هر سایزی که این مقیاس را بدست دهد: 26 دانه در 34 رج = 10 در 10 سانتی متر

کلاه
به صورت حلقوی بافته میشود .به صورت شل 108 – 114 – 120 (126 -132 ) دانه روی میل دوسر سایز 2 و نیم میلی متری با کاموای بنفش پر رنگ  سر بندازید (تعداد دانه ها باید قابل تقسیم به 6 باشد و روی 4 میل به صورت مساوی پخش کنید). 

یک رو ببافید و سپس بقیه کار را در تمام رجها زیر ببافید . وقتی به اندازه 5 – 5- 6 -6 (6 – 7 ) سانت بافتید پترن M1 را رو به بالا ببافید .بعد از این که دو بار پترن M1 را به صورت عمودی بافیتد

رج 1 تا 7 از پترن M1 را ببافید سپس با رنگ قرمز یک دانه زیر ببافید و همزمان 4 – 2 – 0 (6 – 4 ) دانه با فواصل مساوی کم کنید =104 – 112 -120 (120 – 128 ) دانه (تعداد دانه ها قابل تقسیم به 8 ) . حالا کار تقریبا به اندازه ی 13 – 14 – 15 – (15 – 16 ) سانتشده .

حالا یک بار پترن M2 را به صورت عمودی ببافید و بافت را با رنگ زیتونی پررنگ تمام کنید.

حالا 13 – 14 – 15 – (15 -16 ) نشانگر را در بافت وارد کنیدهر کدام به فاصله ی 8 دانه .

سپس یک دانه از سمت چپ هر نشانگر در هر رج  دانه کم کنید(با بافتن دو دانه با هم ) تازمانی که 8 دانه روی میل بماند . حالا بافت تقریبا 18 – 18 – 19 (20 – 21 ) سانت شده . 3 سانت دیگر ببافید برای ساقه ی تمشک.

یک کاموای دولا از دانه های باقی رد کنید و بکشید و محکم کنید.

  = زیر با بنفش پر رنگ

   =  رو با زیتونی پر رنگ

    = زیر با زیتونی پر رنگ