پانچوی بافتنی برای کودکان یک ماهه تا چهار ساله
آموزش پانچوی بافتنی برای کودکان یک ماهه تا چهار ساله ...دوستان با زحمت به فارسی برگردان شده است ... با ثبت نام و در قسمت افزایش اعتبار , حامی این پرتال باشید..

سایزها:
یک تا سه ماهه – شش تا نه ماهه – دوازده تا هجده ماهه- دو ساله – سه تا چهار ساله

وسایل لازم
• کاموا 250-250-300-300-350 گرم
• میل گرد شماره 8
• میل قلاب بافی شماره 10

کاموا باید به گونه ای باشد که 11 دونه در 15 رج با بافت ساده (یک رج زیر، یک رج رو) و با میل شماره 8 دارای ابعاد 10*10 سانتیمتر باشد.

توضیحات
بافت ابری در دو میل: تمام رجها به زیر بافته میشود.

بافت نخودی:
رج 1: *یکی زیر، یکی رو* فاصله بین دو * تا انتها تکرار میشود.

رج 2: دونه هایی که در رج قبل به زیر بافته شده به رو بافته میشود و دونه هائی که به رو بافته شده بود به زیر بافته میشود.

نحوه افزایش:
اضافه کردن یک دونه را با ژوته انجام دهید.

نحوه بافت
این پانچو از بالا به سمت پائین بافته میشود و بافت از کلاه آغاز میشود.

ابتدا 37-39-41-45-47 دونه سربیاندازید و سه دونه اول و آخر را همواره ابری بافته و سایر دونه ها را نخودی ببافید، همینطور بافت را ادامه دهید وقتی اندازه پانچو 19-21-23-25-27 سانتیمتر شد، از روی کار یک رج به زیر ببافید و همزمان در این رج 3-3-3-7-7 دونه کم کنید (در قسمت دونه های ابری کم نکنید) (تعداد دانه ها 34-36-38-38-40) و همزمان در این رج چهار علامت به شرح زیر بگذارید:

علامت اول بعد از چهار دونه، علامت دوم بعد از 13-14-15-15-16 دونه، علامت سوم بعد از 21-22-23-23-24 دونه و علامت چهارم بعد از 30-32-34-34-36 دونه، از این به بعد اندازه گیریها را از این محل انجام دهید.

بعد یک رج از پشت کار به زیر ببافید.

بعد با بافت ساده و سه دونه ابتدا و انتها ابری بافت را ادامه دهید و همزمان در رج اول به صورت زیر دونه اضافه کنید: یک دونه بعد از علامت اول، یک دونه قبل از علامت دوم، یک دونه بعد از علامت سوم و یک دونه قبل از علامت چهارم (چهار دونه اضافه میشود) عمل اضافه کردن را یک رج در میان کلاً به تعداد 15-17-18-20-21 بار انجام دهید. (تعداد دانه ها98-108-114-122-128)

همزمان وقتی اندازه پانچو 6-7-8-9-10 سانتیمتر شد، پانچو را به حالت گرد دربیاورید و بافت را به صورت بدون درز ادامه دهید و در دور اول شش دونه های که ابری بافته میشود را به رو ببافید و از دور بعد این شش دونه را ساده ببافید.

وقتی تمام افزایشها را انجام دادید، یک دور ساده ببافید و بعد 4-4-5-5-6 سانتیمتر نخودی ببافید، بعد یک دور ساده ببافید و شل کور کنید.

بعد قسمت درز کلاه را بدوزید.

بعد با میل قلاب بافی به اندازه یک متر زنجیره ببافید و از رج ابری که در محل گرد کردن است رد کنید.

پانچوی بافتنی برای کودکان یک ماهه تا چهار ساله - تصویر 1
پانچوی بافتنی برای کودکان یک ماهه تا چهار ساله - تصویر 2

کاربر گرامی به دلیل افزایش بهنای باند و هزینه ی زیادی که متحمل شده ایم تا این پرتال بروز شود خواهشمندیم مبلغ 1000 تومان در قسمت افزایش اعتبار واریز کنید . حتما باید عضو باشید در قسمت منوی سایت   افزایش اعتبار ... ممنون از همه شما . نمی خواهیم این پرتال بسته شود.
حامیان آرتاکاوا
پانچوی بافتنی برای کودکان یک ماهه تا چهار ساله - تصویر 3

اختصاصی از : گروه پرتال آموزشی آرتاکاوا
www.Artakava.com
پانچوی بافتنی برای کودکان یک ماهه تا چهار ساله - تصویر 4