ابتدا گودی حلقه آستین و بافت آستین . معمولا وقتی به حلقه آستین میرسیم برای گودی حلقه آستین باید به این ترتیب دانه ها را از دو طرف کم کنیم .

ابتدا گودی حلقه آستین و بافت آستین .

معمولا وقتی به حلقه آستین میرسیم برای گودی حلقه آستین باید به این ترتیب دانه ها را از دو طرف کم کنیم .

برای قسمت پشت لباس :
رج اول 3 دانه کم کنید.
رج سوم 2 دانه کم کنید.
رج پنجم 2 دانه کم کنید.
رج هفتم 1 دانه کم کنید.
یعنی میشود ( 3 - 2 - 2 - 1 )

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

برای قسمت جلوی لباس :
رج اول 4 دانه کم کنید.
رج سوم 3 دانه کم کنید.
رج پنجم 2 دانه کم کنید.
رج هفتم 1 دانه کم کنید.
یعنی میشود ( 4 - 3 - 2 - 1 )

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

طریقه بافت و کم کردن برای آستین لباس : 
دور مچ را با سانتیمتر اندازه بگیرید و طبق مدلی که در نظر دارید ( کشباف و یا هر نوع بافتی که بعد از بافته شدن لوله نشود ) ببافید. بعد از بافت حاشیه یا مچ آستین هر 4 یا 6 رج یک بار در دو طرف آستین یکدانه اضافه میشود. تا جایی که به اندازه طول مچ تا زیر بغل برسد.
سپس از هر طرف ( 4 - 3 - 2 - 1 ) کور کنید و کورد کردن را به یک دانه از هر طرف نقصان دهید. وقتی 10 تا 15 دانه روی میل باقی ماند ( بستگی به ضخامت کاموا دارد ) آنرا یکدفعه کور کنید.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
حسنیه دوشنبه 12 خرداد 1393 ساعت '8:19
با سلام من یک پلیور یقه گرد باز برای پسر دو ساله ام بافته ام اماموقع کورکردن کشباف یقه ان که از نوع کشباف امریکایی است کشباف ان صاف قرار نمیگیرد و حالت چین خوردگی پیدا میکندباید چکار کنم کمکم کنید با تشکر
مریم پنجشنبه 18 تیر 1394 ساعت '3:37
سلام یک کلاه ساده با لایه برگردان برای بچه 4ساله چه اندازه ای دارد؟طول و عرض آن چند سانتی متر است؟
مطالب مشابه :