لباس دخترانه با یک بند
آموزش بافت لباس دخترانه با یک بند . ویژه کاربران آرتاکاوا ...
آموزش بافت لباس دخترانه با یک بند
وسایل لازم :

سایز نخ متوسط

قلاب شماره ۲

کاموا : 2.5 کلاف متوسط

این لباس برای نوزاد تازه متولد شده ست. یعنی خیلیکوچیکه اما شما می تونید در هر سایزی که خواستید حتی سایز خودتون ببافید.

مراحل شروع :
صدو بیست تا زنجیره بزنید. یا به اندازه دور کمر به علاوه ۵سانت اضافه تر زنجیره بزنید.

سه زنجیره بزنید(این سه زنجیره به عنوان یک پایه بلند و یک زنجیره است) . یک دانه جا بیندازید. *در دانه بعد یک پایه بلند بزنید. یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تکرار کنید. برگردید.

اگر به عکس نگاه کنید روی آن سه تا ردیف می بینید که وسطی کمی ضخیم تر است. اگر دوست دارید که شما هم این طرح را داشته باشید هر جای لباس که خواستید و با هر طرحی که خودتان خواستید می توانید این کار را انجام دهید. به این صورت که بین دانه ها زنجیره نزنید.

مثلا در لباسی که من بافتم  دو ردیف راست و چپ به جای اینکه یک پایه بلند یک زنجیره یک پایه بلند باشد. سه تا پایه بلند است. یعنی دانه ای که قبلا جا می انداختم جا نینداختم و در آن پایه بلند زدم. برای قسمت وسط هم که بزرگتر است در ۵ دانه پشت سر هم پایه بلند زدم. مثل عکس زیر .

لباس دخترانه با یک بند

رج بالا را انقدر ادامه بدهید تا لباس تا روی کمر بیاید. ( وقتی بند را اضافه کنیم لباس بلند می شود) برای بافت من ۲۸ رج شد.

رج ۲۹ و شروع بند لباس

دانه ها رو به چهار قسمت تقسیم کنید. مثلا در لباس من ۱۲۰ تقسیم بر ۴ می شود ۳۰ دانه. از ابتدای رج شروع کنید .

قسمت اول: یک زنجیره  درآن دانه نبافید،* یک پایه کوتاه، یک زنجیره، یک دانه جا بیندازید. از قسمت ستاره تا انتهای دانه سی ام تکرار کنید.

قسمت دوم:

{یک پایه کوتاه، یک زنجیره بزنید، یک دانه جا بیندازید یک پایه کوتاه }

{ *یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه نیم دوبل. (۴ باردیگر از قسمت ستاره را تکرار کنید.}.

{یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه بلند. یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه بلند.

{ *یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه نیم دوبل. (۴ بار دیگر از قسمت ستاره را تکرار کنید.}.

{ یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید.یک پایه کوتاه بزنید.یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید}

قسمت سوم: مانند قسمت دوم بافته می شود.

قسمت چهارم: مانند قسمت اول بافته می شود.

رج سی ام:

قسمت اول: یک زنجیره  بزنید. در آن دانه نبافید،* یک پایه کوتاه، یکزنجیره، یک دانه جا بیندازید. از قسمت ستاره تا انتهای دانه سی ام تکرار کنید.

قسمت دوم:

{یک پایه کوتاه، یک زنجیره بزنید، یک دانه جا بیندازید یک پایه کوتاه . یکبار دیگر این قسمت را تکرار کنید.

{ *یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه نیم دوبل. (۳ بار دیگر از قسمت ستاره را تکرار کنید.}.

{یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه بلند. یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه بلند.

{ *یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید، یک پایه نیم دوبل. (۳ بار دیگر از قسمتستاره را تکرار کنید.}.

{ یک زنجیره بزنید. یک دانه جا بیندازید.یک پایه کوتاه بزنید(یکبار دیگر این قسمت را تکرار کنید).}

قسمت سوم: مانند قسمت دوم بافته می شود.

قسمت چهارم: این قسمت دیگر بافته نمی شود. اخرین دانه قسمت سومرا که بافتید رج را برگردید.این قسمت لباس در رج های بعد هم بافته نمی شود. به عکس زیر نگاه کنید. قسمت سمت چپ که یک قسمت از چهار قسمت است و بعدا پشت لباس می شود دیگر بافته نمی شود.

لباس دخترانه با یک بند

رج سی و یک: در دانه اول شلال یا بخیه بزنید. اگر در رج قبل دقت کرده باشید می بینید که ما یکی به تعداد پایه کوتاه ها اضافه کردیم و یکی از نیم دوبل ها کم کردیم. یعنی هر رج که می بافیم اولین و اخرین نیم دوبل تبدیل به پایه کوتاه می شود.

علاوه به این دانه اول رج و دانه اخر رج هم شلال بافته می شود ودر رج بعد دیگر بافته نمیشود. پس با اینکه یکی از دانه های نیم دوبل تبدیل به پایه کوتاه می شود اما هر سری یکی از پایه کوتاه ها نیز تبدیل به شلال شده و حذف می شود. این کار باعث می شود که روی سینه ها قسمت هلالی شکل بگیرد.

قسمت دوم و سوم را به این صورت ببافید و قسمت چهارم را دیگر نبافید. از انتهای قسمت سوم برگردید. از این به بعد تنها قسمت دوم و سوم بافته میشود.

رج سی و دو و سی و سه هم به همین صورت بافته می شود.

رج سی و چهار: در این رج دیگر تنها یکی از قسمت ها بافته می شود. بسته به اینکه شما دوست داشته باشید بند لباس طرف چپ باشد یا طرف راست. روشی که در سه رج قبل بافتید تکرار کنید تا جایی که تعداد دانه های شما در یک رج به چهار دانه برسد. که همان چهار دانه ای است که پایه بلند می بافتید. اکنون تنها به این صورت ببافید. سه زنجیره بزنید. یک پایه بلند در دانه بعد. یک زنجیره بزنید. یک پایه بلند در دانه بعد بزنید. برگردید. این رج را تا جایی ادامه دهید که بند لباسبه اندازه کافی بلند باشد ( در اینجا ده سانت). رج آخر را به پشت لباس بدوزید.

جا دکمه ای:

این قسمت در عرض لباس بافته می شود. به تصویر زیر نگاه کنید. انتهای رج اخر اکنون اولین دانه می شود. نخ را با زنجیره به این دانه متصل کنید. و در تمام دانه ها بعد از آن یک پایه کوتاه بزنید. دو رج بعد را هم به همین صورت ببافید.

در رج بعد یک زنجیره بزنید. یک پایه کوتاه بزنید. ۴ زنجیره بزنید. ۱۰ پایه کوتاهبزنید. ۴ زنجیره بزنید. ۱۰ پایه کوتاه بزنید. قسمت بعد از ستاره را تا انتها تکرار کنید.

دو رج دیگر مانند رج اول ببافید. یعنی در تمام دانه ها یک پایه کوتاه بزنید.

طرف دیگر لباس هم تمام رج ها مانند رج یک بافته می شود.

لباس دخترانه با یک بند

دامن:

لایین لباس را روی هم قرار داده به صورتی که قسمت جا دکمه دار روی قسمتیکه باید دکمه را روی آن بدوزید قرار بگیرید. با یک زنجیره نخ را به لباس متصل کنید. و یک دور کامل  به این صورت ببافید: سه زنجیره بزنید(این سه زنجیره به عنوان یک پایه بلند و یک زنجیره است) . یک دانه جا بیندازید. *در دانه بعد یک پایه بلند بزنید. یک دانه جا بیندازید. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تکرار کنید. دانه اخر را با شلال به دانه اول متصل کنید.

رج دوم: سه زنجیره بزنید در همان دانه یک پایه بلندبزنید..یک دانه جا بیندازید *در دانه بعد دو پایه بلند بزنید. یک دانه جا بیندازید. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تکرار کنید. دانه اخر را با شلال به دانه اول متصل کنید.

رج سوم : سه زنجیره بزنید(این سهزنجیره به عنوان یک پایه بلند و یک زنجیره است)  در همان دانه دو پایه بلند بزنید.. یک دانه جا بیندازید. *در دانه بعد سه پایه بلند بزنید. یک دانه جا بیندازید. از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تکرار کنید. دانه اخر را با شلال به دانه اول متصل کنید.

رج چهارم:سه زنجیره بزنید(این سه زنجیره به عنوان یک پایه بلند و یک زنجیره است)  در همان دانه دو پایه بلند بزنید..  *در دانه وسط قسمت سه تایی سه پایه بلند بزنید. . از قسمت ستاره به بعد را تا انتها تکرار کنید. دانه اخر را با شلال به دانه اول متصل کنید. کور کنید.

لباس دخترانه با یک بند
گردآوری از : گروه پرتال شهر مجازی آرتاکاوا
منبع: دونه دونه
کاربران عزیز بعضی مطالب از انگلیسی به فارسی برگردان شده است خواهشمند است با ثبت نام و در قسمت افزایش اعتبار ما را در بروز بودن این بخش یاری فرمائید. با تشکر