دستکش بدون انگشت منگوله دار

a778_ssc_pom_wristlets

سایز میل :6mm

نوع بافت: ۲ تا زیر, ۲ تا رو

سایز:

سختی بافت: آسان

۲۸دانه سر بیندازید. به صورت گرد ببافید. یعنی انتهای کار و ابتدای کار را به هم متصل کنید. ابتدای رج را با یک سنجاق قفلی مشخص کنید.

دو تا زیر دو تا رو ببافید تا ۱۰ سانت و نیم بشود.

قسمت انگشت شصت:

برای شروع این رج (شروع رج جایی است که با سنجاق قفلی مشخصل کرده بودید ) کار را گرد نبافید بلکه همان رج را برگردید.

وقتی که شما گرد نبافید و رج را برگردید این قسمت به هم متصل نمی شود و باز می ماند که برای شصت است. این کار را ادامه بدهید تا از ابتدای قسمت باز تا انتهای آن ۶ سانت بشود.

مجدد مانند ابتدای کار از این قسمت به بعد را گرد ببافید. سه سانت به این روش ببافید.

کور کنید

به همین سادگی

منگوله رو هم که همه بلدید. نخ رو چندین بار دور دو تا انگشتتون بپیچید. بعد از دور انگشتاتون بیرون بیارید و وسطش رو با یه تیکه نخ دیگه گرده بزنید. حلقه ها رو با قیچی باز کنید و کمی هم سرش رو با قیچی مرتب کنید و به کار متصل کنید.

* از اونجایی که این سوال همه دوستان بود این توضیح رو اضافه میکنم که به جای میل گرد از ۵ میل استفاده کنید. یا اینکه قسمتی رو که از اول باید به هم متصل کنید متصل نکنید و رج ها رو برید و برگردید در نهایت کار رو بدوزید.

تعداد دونه هایی که اول سر میندازید هم به اندازه دور دست شماست. اگر کوچک تر است یا سایز نخ را بزرگتر کنید و یا تعداد دونه ها رو بیشتر. مشکلی به وجود نمیاد.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :
سعید چهارشنبه 19 آذر 1393 ساعت '21:44
اخر کار رو با چی بدوزیم