یک جوراب بلند طرح دار زیباست را به شما تقدیم می کنیم . این مدل یکی از مدل های محبوب و مورد علاقه خانم هاست .

یک جوراب بلند طرح دار زیباست را به شما تقدیم می کنیم . این مدل یکی از مدل های محبوب و مورد علاقه خانم هاست .

قبل از هر چیز واسه کاربران مبتدی که  سوالات زیادی در مورد معنی ژوته پرسیده بودند , باید بگم علائم بافتنی رو بخونید گفته بودم قبلا.. ژوته یعنی یه دونه اضافه کردن ...

سایز  :  
35/37 - 38/40 - 41/43
اندازه کف پا : حدود  22 - 24 - 27 cm
ارتفاع  :  حدود  30 - 30 - 30 cm

وسایل مورد نیاز :

 کاموا : 250-250-300  گرم
 میل گرد و میل دو طرفه سایز 4
 میل دوطرفه سایز 3- برای لبه

آموزش جوراب بافتنی طرح دار ساق بلند زیبا

نحوه بافت :
دیاگرام A-1 را ببینید که شکل نمای روئی پترن را نشان می دهد .

با میل دوطرفه شروع می کنیم . ابتدا 76 دانه در میل شماره 3 سر بیندازید.

برای لبه : یکی زیر ، یکی رو برای 6 cm ببافید . حالا از میل شماره 4 استفاده کنید و به این شکل ادامه دهید : 5 تای اول را مانند لبه ببافید ، بعد دیاگرام A-1 را اجرا کنید ( 20 دانه در جلوی پا) ، بعد دوباره 18 دانه مثل لبه ببافید و حالا دوباره دیاگرام 1 را اجرا کنید ( 20 دانه برای پشت ) و 13 تای باقیمانده را مثل لبه ببافید .

همینطور ادامه دهید تا 30 cm ،حالا 29 تای اول را در میل نگه دارید( قسمت جلوی پا ) و بقیه 47 تا را با کوک جدا کرده و محکم کنید .

محل شروع را علامت بزنید و الگوی قبلی را در مورد دانه های داخل میل ادامه دهید و همزمان روی اولین دانه هر رج یک دانه جدید اضافه کنید در هر دو طرف (دانه روی لبه در همه رج ها به رو بافته می شود ) و درنتیجه 31 دانه روی میل خواهیم داش�� . 

وقتی اندازه کار از جایی که علامت زدید 12-10-8 cm شد ، یک دانه از لبه هر طرف کم کنید ، یعنی باز 29 دانه خواهیم داشت .

حالا باید از میل گرد استفاده کنید . دانه هایی که بسته بودید را وارد میل کنید و 28-24-20 دانه از هر طرف تکه وسطی ببافید یعنی می شود 120-112-104 دانه . یک علامت روی قسمت وسط جلوی کار یعنی انگشتها و یک علامت روی وسط پشت کار یعنی پاشنه قرار دهید .

در دور بعد،قبل ازهر کدام از علامت ها از رو دو تا یکی کنید و بعد از هر کدام از علامت ها هم از رو دو تا یکی کنید اما به روش پیچی ، در کل 4 دانه کم می شود .این روند را در هر دور تکرار کنید تا جایی که اندازه کار 4-3-3 cm شود ، حالا همه را کور کنید و لبه ها را به هم بدوزید .

توضیح پترن :

 از روی کار به زیر ، از پشت کار به رو ببافید

  از روی کار به رو ، از پشت کار به زیر ببافید

 4دانه اول را داخل میل در جلوی کار بدون اینکه ببافیم رد می کنیم و 4 تای بعدی را یکی زیر ،یکی رو ، یکی زیر ، یکی رو می بافیم ، حالا 4 دانه ای که رد کردیم را به همین ترتیب می بافیم

 4دانه اول را داخل میل در پشت کار بدون اینکه ببافیم رد می کنیم و 4 تای بعدی را یکی زیر ،یکی رو ، یکی زیر ، یکی رو می بافیم ، حالا 4 دانه ای که رد کردیم را به همین ترتیب می بافیم

خط مورب به این معناست که  که جای 4 دانه اول را با 4 دانه بعدی (به حالت پیچ انداختن) عوض کنیم یعنی به 4 دانه اول که رسیدیم آنها رانمی بافیم و با 4 دانه بعدی جابجا می کنیم، وقتی 4 تای دوم را بافتیم ، حالا 4 دانه اول را می بافیم .