بافت شال فانتزی دخترانه 2015,شال دخترانه,بافت شال دخترانه,طریقه بافت شال دخترانه,بافت کلاع دخترانه,بافت شالوکلاه دخترانه,شالهای مارپیچ,اموزش بافت شال,شال گردن

شال دخترانه,بافت شال دخترانه

ایران مطلب :این روزا شالهای مارپیچ،مد شده اند و طرفدارای زیادی دارن.این شالهای مارپیچ،با کاموای معمولی و با قلاب و نیز با دو میل قابل بافتن هستن.و در بعضی از انواعش هم با استفاده از کاموای دانتل و کاموای نواری شکل می گیرن.امروز شال مارپیچ با استفاده از قلاب رو براتون میذارم .البته این متن توجمه یه متن زبان اصلی هست.

متن اصلی این بافت روی عکسی که گذاشتم وجود داره،دوستانی که علاقه دارن که ترجمه متون زبان اصلی رو هم یاد بگیرن میتونن از متن اصلی استفاده کنن و با ترجمه ای که من در زیر عکس نوشتم، ترجمه خودشون رو مقایسه کنن.درسته که این متن،ترجمه یه متن دیگه هست اما من خودم برای اینکه از روال بافتش مطمئن بشم یه مقدار از بافت این شال رو انجام دادم و اط شکل نهایی اطمینان پیدا کردم و بعد ترجمه اون رو براتون نوشتم.

در ابتدا طوری گره اول رو بزنید که ۲۵ سانت از نختون اضافه بمونه و سپس ۲۵ تا زنجیره بزنید.

برای بافت شال نکات زیر رو رعایت کنید:

۱-در ابتدای هر رج با یک زنجیره ابتدای رج رو شروع کنید و درون حلقه های رج قبل پایه کوتاه بزنید.

۲- در ابتدای رج ،اولین حلقه  رو رها کنید و اولین پایه کوتاه رو در دومین حلقه از رج قبل بزنید.

عرض این شال همون ۲۰ تا زنجیره است و از ردیفهای نسبتا کوتاهی تشکیل میشه که باید انقدر بافته بشن تا به اندازه شال برسیم.

طرز بافت:

رج۱:توی ۲۰ تا زنجیره،۲۰ تا پایه کوتاه بزنید.

رج۲:بافت رو برگزدونید و در ۷ تا حلقه از رج قبل ،پایه کوتاه بزنید.

رج۳:روی این ۷ تا برگشته و توی حلقه های بین اونها ۷ تا پایه کوتاه بزنید.

رج۴:روی ۵ تا از حلقه های رج قبل پایه کوتاه بزنید.

رج۵:روی این ۵ تا برگشته و ۵ تا پایه کوتاه بزنید.

رج۶:روی ۳ تا از حلقه های رج قبل ،پایه کوتاه بزنید.

رج۷:روی این ۳ تا برگشته و پایه کوتاه بز��ید.

رج۸:همه ۲۰ تا رو تا آخر رج ببافید به این ترتیب که وقتی توی ۳ تا حلقه رج قبل رو پایه کوتاه زدید،یه پله پایین تر به رج قبلش برید و توی ۲ تا حلقه باقی مونده در اون رج ۲ تا پایه کوتاه بزنید و به همین ترتیب به ردیفهای پایین تر رفته و حلقه های باقی مونده تو هر رج رو توشون پایه کوتاه بزنید تا به ردیف اول برسید و بقیه حلقه های باقی مونده رو پایه کوتاه بزنید تا ۲۰ تا پایه وتاه ایجاد بشه.

از رج ۱ تا ۸ رو تکرار کنید تا زمانی که قد شال به ۱۱۰ سانت برسه.چون یکی از طولهای شال بلندتره ،اونطرف خودبخود پیچ میخوره.

منبع : steps-of-sewing.com
نظرات بییندگان :
تارا چهارشنبه 4 شهریور 1394 ساعت '12:34
ببخشید تو این مدل رج های دو تا هشت در یک سمت قرار میگیرند یا خیر؟