در رابطه با زنجیره و گره‌های قلاب بافی ابتدا باید به یک سری نکات تکمیلی اشاره کنم که امروز به یکی از اونها می‌پردازیم:

در رابطه با زنجیره و گره‌های قلاب بافی ابتدا باید به یک سری نکات تکمیلی اشاره کنم که امروز به یکی از اونها می‌پردازیم:

همین طور که در شکل مشاهده می‌کنید پس از بافتن زنجیره و یا دیگر گره‌ها، بر روی کار حلقه‌هایی ایجاد میشه که خودش شامل یک حلقه جلویی یا قسمتی از حلقه که به سمت ماست (front loop)، و یک حلقه عقبی یا قسمتی که از ما دوره (back loop) میشه. برای ردیف‌های بعدی کار و بافت گره‌های جدید، قلاب می‌تونه فقط از حلقه جلویی (front) عبور کنه یا فقط از حلقه عقبی (back) و یا از زیر هر دو (both). البته علامت اختصاری و سمبل‌های بعضی گره‌ها در مورد اینکه قلاب از کدام حلقه عبور بکنه تفاوت‌های جزیی داره .

عموما وجود خط صاف یا خمیده  به سمت پایین زیر علامت اختصاری یا سمبل یک گره نشان دهنده عبور قلاب از حلقه پشتی است و وجود خط خمیده به سمت بالا در زیر آن نشاندهنده عبور قلاب تنها از حلقه جلویی.

بعدا خواهیم دید که قلاب حتی می‌تونه از بین گره‌ها و از ردیف زیرین و …هم عبور بکنه!

و اما…

اولین بافت وگره‌ای که با نحوه بافتش آشنا میشیم، بافت نامرئی یا slip stitch نام داره. برای بافت، طبق مراحل زیر عمل می‌کنیم:

۱) برای شروع به تعداد مورد نیاز یا دلخواه زنجیره می‌زنیم.
۲) قلاب رو از زنجیره اول روی کار عبور میدیم.
۳) نخ رو از عقب به جلو روی قلاب می‌پیچیم. (نخ رو با قلاب می‌گیریم. در فیلم کاملا واضح نشان داده شده)
۴) قلاب رو به همراه نخ از داخل زنجیره و سپس از داخل حلقه روی قلاب عبور میدیم.
۵) به این ترتیب یک گره نامرئی بافتیم. مجددا قلاب رو از داخل زنجیره بعدی عبور داده و مراحل رو تکرار می‌کنیم.

بافت نامرئی یا slip stirch رو روی الگوها با سمبل بیضی یا دایر کوچک توپر و مخفف sl st نمایش می‌دهند.